Близькі друзі Андрія Кузьменка записали пісню «Друзі не йдуть назавжди» до його дня народження – 17 серпня співаку мало б виповнилося 49 років.

Нагадаємо, Кузьма Скрябін загинув у ДТП два роки тому 2 лютого.

До кліпу увійшли унікальні фото з сімейного архіву співака. Вперше кліп вийшов у телеефір у програмі «Ранок з «Інтером» на цьому телеканалі.

«Ми всі не вічні. І з цим розумінням ми живемо. Люди старіють і йдуть. Ми прощаємось з бабусями і дідусями. Сумуємо. Звісно. Але зовсім інший біль, зовсім інші почуття коли йде хтось, кому ще жити й жити. Коли йде друг, який тобі як брат», – йдеться у зверненні авторів пісні, яку виконав Степан Вулкан. «З часом частина мозку що відає “раціо”, приймає сам факт. Але інша півкуля, емоційна, не сприйме того ніколи. І з тих переживань, виникли слова. Текст. Пісня. Це заримовані переживання. Заримовані почуття від втрати надзвичайно близької людини. «Друзі не йдуть назавжди»», – йдеться у зверненні.

Пісні Кузьми продовжують лунати з теле- та раідоефірів. Та сьогодні вони наче наповнені новим змістом. Сьогодні лідеру гурту «Скрябін» Андрієві Кузьменку могло в виповнитися 49.