Пам’ять загиблого в зоні АТО рівнянина Ігоря Волошина вшанували під час урочистої лінійки в школі, де навчався воїн – у “Центрі Надії”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

День знань у Рівному: урочисті лінійки, білі банти, патріотичні мотиви і вшанування пам’яті [ФОТО]

Нагадаємо,  Ігор Волошин народився 17 листопада 1985 року в місті Рівне. Навчався у рівненській школі «Центр Надії». Закінчив Рівненський кооперативний економіко – правовий коледж та економічний факультет Національного Університету водного господарства.  Працював економістом у банку.

У 2014 році рівнянин був призваний до армії у добровільному порядку в Красногвардійсько – Кіровським ОРВК м. Дніпропетровськ. Ігор Волошин мав звання старшого сержанта Збройних Сил України, кулеметник 39 батальйону територіальної самооборони Дніпропетровська «Дніпро -2».

Загинув 28-річний Ігор Волошин  на блокпосту під селом Кам’янка Донецької області 21 липня 2014 року. Того дня о 19.40 до блокпосту сил АТО під’їхав мікроавтобус, начинений вибухівкою, який підірвався. Внаслідок вибуху  загинуло п`ять військових.

Поховали воїна 26 липня 2014-го у Рівному на кладовищі «Нове», поруч із героями Небесної сотні.

Указом Президента України від 14 листопада 2014 року “за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України”, нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

А згідно рішення Рівненської міської ради воїну присвоєно звання «Почесний громадянин міста Рівне».