Два великих концерти відбудуться у Рівному вже цими вихідними.

Так, у суботу, 9 вересня на стадіоні «Мототрек» у проходитиме 5-та ювілейна Мегаподія. На одній сцені одночасно виступлять Сергій Міхалок з легендарним «Ляпис-98», мегапопулярний «Дзідзьо» та драйвові «MOZGI».

А наступного дня, у неділю, 10 вересня до Рівного з великим концертом приїде найбажаніший співак країни, підкорювач жіночих сердець – Олег Винник. Також вперше в Рівному, разом із ним на одній сцені, заспіває народний артист України Іван Попович та виконає свої відомі хіти «Василина», «Золото Карпат» й інші.

Окрім того, 2 вересня стартував новий сезон співочогопроекту «Х-фактор» і Олег Винник там один із трійки членів журі. Як зазначили самі організатори шоу, що саме Олег точно знає, як допомогти молодим артистам та підкорити глядача.

Організатори концертів івент-агенція «Мегаподія» кажуть, що на всіх чекатиме грандіозне шоу: великі світлодіодні екрани, потужний звук та інші сюрпризи від організаторів та самих виконавців.

Квитки на «Мегаподію» від 150 грн, а на концерт Олега Винника – від 300 грн. Можна придбати в Рівному в брендованій палатці на майдані Незалежності, в магазинах «МУЗОН», «Базікало», а також Он-Лайн на kasa.in.ua.

Також всі бажаючі потрапити на концерт, зможуть придбати квитки на стадіоні безпосередньо в день заходу.

Інформація для тих хто точно буде на Мегаподії. Запускати власників квитків на стадіон розпочнуть о 16:30, а виконавці з мінімальною затримкою почнуть виступати о 18:30.

Розпочинатиме «Мегаподію» 9 вересня «Дзідзьо», далі «Ляпис-98» – проект Сергія Міхалка, які виконують старі пісні шалено популярного та всім відомого гурту «Ляпис Трубецкой». Завершуватиме суботню МЕГАПОДІЮ – драйвовий гурт «Мозгі».

Отож, Рівне не пропусти!!! 9 вересня – великий концерт «Мегаподія», а 10 вересня- незабутній виступ Олега Винника на стадіон «Мототрек». Початок концертів о 18 годині.