З нагоди Дня фізкультури і спорту, який в Україні відзначається у другу суботу вересня, у Рівному вручили відзнаки кращим спортсменам.

Так, Почесні грамоти ОДА отримали заслужений тренер України Петро Нагорний, майстер спорту України міжнародного класу з дзюдо серед спортсменів з вадами слуху Катерина Шепелюк, заслужений працівник фізичної культури і спорту України та заслужений тренер України Михайло Романкевич, майстер спорту України міжнародного класу з футболу серед спортсменів з вадами слуху Сергій Фролов, тренер-викладач з футболу Андрій Сікальський.

Особливу відзнаку за високі спортивні здобутки голови облдержадміністрації отримає Михайло Романчук, після приїзду в Україну.

Крім того, сертифікати про грошові винагороди вручили Миколі Синюку та його тренеру – майстру спорту України, міжнародного класу з веслування на байдарках і каное, тренеру-викладачу регіонального центру «Інваспорт» – Леоніду Камлочуку.

Нагадаємо, Микола Синюк виборов бронзову медаль у чемпіонаті світу з параканое серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, який проходив у чеському місті Рачице.