Рівнянам пропонують на вечір поринути у світ дитячої моди, а заразом допомогти тим, хто цього потребує. Так, 15 вересня у Рівному відбудеться благодійний вечір «UBF FASHION DAY kids show».

Такий захід у Рівному відбуватиметься вперше. Втім організатори хочуть зробити його традиційним та долучити усіх небайдужих.

На гостей вечору чекають модні покази від українських дизайнерів і магазинів дитячого одягу, виступи танцювального колектива “Флеш”, солістки МПК “Текстильник” Анни Римчук, фокусника Максима Павловського, аквагрим від Марії Горуни, вечірній макіяж для гостей від учениць Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, розважальна програма, дитячий та дорослий фуршет і святковий торт. Спеціальний гість вечора фіналіст проекту “Голос країни” Микола Бобрик”.

Ведучим вечора буде найпопулярніший МС Західної України Micik Gonibez, найяскравіші моменти заходу фіксуватиме фотограф Дмитро Шпак, дитячу дискотеку влаштовуватиме Dj Creator. А готує учасниць до показу команда ARTmodels®.

Кошти, які будуть зібрані від продажу квитків та благодійних внесків партнерів заходу, організатори передадуть на придбання медичного обладнання для Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології і кардіохірургії МОЗ України.

Нещодавно команда Благодійної організація «Благодійний фонд «Ukrainian creative children» зняла відеоролик про ЦЕНТР ДИТЯЧОЇ КАРДІОЛОГІЇ ТА КАРДІОХІРУРГІЇ та його потреби. Цей ролик допоможе широко розкрити для суспільства проблеми та потреби Центру.Якщо ви

Опубліковано Благодійний фонд "Ukrainian Creative Children" 7 листопад 2016 р.

Також на благодійному вечорі будуть представлені дитячі речі від відомих українських виробників і гості зможуть придбати одяг та аксесуари в шоу-рум. А 20% коштів, отриманих від продажу речей, будуть додані до загальної суми на купівлю обладнання.

Проходитиме захід у ресторані “Sky Bar MANHETTEN” (10 поверх, БЦ “Манхеттен”, м. Рівне, вул. Соборна, 112) . Початок о 18 годині. Збір гстей о 17 годині.