Гауляйтер екс-президента України Віктора Януковича – Сергій Льовочкін, має відповісти за свої злочини. Такої позиції дотримується лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко.

Як зазначив політик у своєму “Фейсбук”,  Льовочкін має нести відповідальність за пролиту на Майдані кров. За вкрадені в українців мільярди, за які він нині купляє яхти, літаки, острови у Конче-Заспі, вілли у Франції, апартаменти у Греції.

“Автопробіг і акція під НАБУ – не останні. Наш протест триватиме доти, доки архітектор тиранії Януковича, співучасник його злочинів, злодій і корупціонер Сергій Льовочкін не сидітиме за ґратами, де йому місце.

Щиро дякую партійцям, а також активістам громадських організацій “Традиція і порядок”, Національно-визвольний корпус”, “Союз учасників АТО”, “Центр”, які підтримали акцію з вимогою притягнення Льовочкіна до кримінальної відповідальності. Разом переможемо!”, – пише Олег Ляшко.

Гауляйтер Януковича Льовочкін має відповісти за свої злочини. За пролиту на Майдані кров. За вкрадені в українців мільяр…

Опубліковано Олегом Ляшком 19 вересня 2017 р.

До слова, у ЗМІ вже з’явилася інформація, що НАБУ порушило справу проти народного депутата від “Опозиційного блоку” Сергія Льовочкіна.

на правах реклами