Народний депутат із Рівного, 28-річний Андрій Лозовий увійшов до переліку найзавидніших женихів Верховної Ради України. До речі, у рейтингу неодружених нардепів Лозовий наймолодший.

Також до переліку завидних холостяків ВРУ за версією програми “Світське життя” ввійшли 36-річний Мустафа Найєм, 30-річний Володимир Парасюк, 31-річний Дмитро Білоцерковець і 30-річний Дмитро Лінько.

Так, у програмі “Світське життя” Андрій Лозовий розповів, якою має бути жінка, аби полонити його серце та які риси найбільше цінує у прекрасній статі.

Рівненський нардеп зізнається, що його рідко можна зустріти в дорогих ресторанах, де звикли шукати завидних женихів чимало дівчат, які на них “полюють”.

У жінках же нардеп-холостяк найбільше цінує… розум і аби з нею було про що поговорити.

– Я дуже люблю розумних жінок, особливо якщо мова йде про серйозні стосунки, – каже він.

Щоправда зізнається, що йому може сподобатися і не дуже розумна жінка, якщо вона красива. Перевагу Лозовий надає брюнеткам і шатенкам.

– Хоча може й білява дівчина сподобатися чи руденька, – додає нардеп.

Проте життя із депутатом “не мед”, попереджає Андрій Лозовий, адже професійна деформація дається в знаки. І якщо він вже звик до постійних стрсових ситуацій і відряджень, то жінці, яка буде поруч із ним, це може даватися нелегко.