У рамках проекту для вагітних “Пузата мама-2017” два дні майбутніх матусь провели в рівненському Гіпермаркеті меблів Dybok.ua. Тут відбувались справжні фотозйомки.

Впродовж двох днів  учасниць проекту фотографувала фотограф Юлія Петренко, макіяж – від візажиста sasha_rivne_mua (профіль у Інстраграм).

– Працювати з малюками та вагітними – суцільне задоволення, – розповідає Юлія Петренко.- Я можу сказати, що це моя стихія і задоволення водночас. Разом ми шукали креативні підходи, щоб максимально розкрити красу матусь.Тож, вже з наступного тижня вже можна буде побачити результат нашої роботи.

Зауважимо, що Гіпермаркет меблів Dybok.ua вже кілька років поспіль є Меблевим парнером Сімейного проекту “Пузата мама”. Тож, рівненські вагітні щороку отримують від  Dybok.ua корисні подарунки.

– Ми підтримуємо сімейні цінності і материнство, і саме тому є партнером сімейного клубу “Пузата мама”,- пояснює директор Гіпермаркету меблів Dybok.ua Віталій Бєлєнький. – Нам важливо, аби  наші потенційні клієнти мали можливість оцінити наш сервіс, якість послуг та звичайно, асортимент товарів.

Відтак, на  переможниць, які наберуть найбільшу кількість голосів і будуть визначені шляхом відкритого і чесного голосування на сторінці ТМ «Дубок» чекають суперподарунки вд Меблевого партнера проекту “Пузата мама-2017” Гіпермаркету меблів Dybok.ua:

1 місце 50% знижки на купівлю будь-якого товару у Гіпермаркеті Dybok.ua
2 місце 40% знижки
3 місце 30% знижки

Усе що потрібно для участі – обрати товар який подобається, сфотографуватись біля нього та збирати лайки.
Голосування розпочнеться 23 жовтня триватиме до 1 листопада(включно).

Нагадаємо,у Гіпермаркеті меблів Dybok.ua є понад 30 тисяч товарів – що робить нас чи не найбільшим он-лайн каталогом меблів і товарів для дому в Україні.

Крім того, вагомою перевагою купівлі меблів і товарів для дому у  Гіпермаркеті меблів Dybok.ua є низькі інтернет ціни та завжди актуальні та цікаві акції на різні категорії меблів.

Оксана КРАВЕЦЬ