Служба безпеки розслідує факт вибуху у Києві, в результаті якого постраждав народний депутат України Ігор Мосійчук та ще четверо громадян, а дві особи загинули.

Як повідомила речниця СБУ Олена Гітлянська в коментарі “Українській правді“, крім охоронця народного депутата загинув місцевий мешканець 1981 року народження. Він просто проходив поруч.

Ігоря Мосійчука та політтехнолога Віталія Балу прооперовано. Слідчі Головного управління СБУ у Києві та області відкрили кримінальне провадження за ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

– Наразі слідство розглядає всі версії, вже встановлено що невідомі підірвали мопед поблизу місця пересування депутата, – йдеться у повідомленні.

На місці подій працює спільна слідчо-оперативна група правоохоронців, яка встановлює деталі трагедії.

Слідчі Головного управління СБУ у Києві та області розслідують факт вибуху в столиці, внаслідок якого постраждав народни…

Опубліковано Гітлянською Оленою 25 жовтня 2017 р.

Як відомо, ввечері 25 жовтня на народного депутата від “Радикальної партії” Ігоря Мосійчука невідомі скоїли замах. Він отримав поранення і наразі перебуває у лікарні.

У МВС підтвердили, що на місці трагедії постраждало п‘ятеро осіб. Серед яких народний депутат Ігор Мосійчук. Охоронець депутата загинув від отриманих поранень.  Вибух кваліфіковано як теракт.