Майже сотня юнаків із Рівного, Львову та Червонограду змагалися за кубки Відкритих змагань із футзалу, присвячених пам’яті Степана Бандери. Ігри відбулися у Рівненській ДЮСШ №4.

Як повідомив директор закладу Віталій Засморчук, участь у змаганнях взяли 6 команд.

– Серед них три рівненські – дві команди ДЮСШ №4 та команда ДЮСШ-Верес. Також до нас приїхали команди зі з Червонограду – “Лідер” і “ДЮСШ №1№ та зі Львову – “Інтер-Енергія”. Всього участь у змаганнях взяли 90 юнаків 2007 – 2008 років народження, – розповів Віталій Засморчук.

У результаті змагань визначили три команди-переможці, які отримали кубки, грамоти та медалі. А також кращих гравців, воротарів і нападників у кожній із команд.

Так, 1 місце виборола команда перша рівненської ДЮСШ №4, тренер Андрій Мозеров.

Друге місце теж посіли рівняни – команда ДЮСШ-Верес, тренер Микола Волков.

А кубок і медалі за третє місце поїдуть у Червоноград – його посіла команда “Рачин – ДЮСШ №1”. Тренер – Микола Степований.

Тим часом за словами ініціатора проведення турніру, депутата Рівненської міськради Олега Карпяка, відкриті змагання  із футзалу, присвячені пам’яті Степана Бандери, цьогоріч в обласному центрі відбуваються вже вдруге.

– Започаткували змагання минулого року, аби дати можливість нашим найменшим футболістам проявити себе та стимулювати їх займатися спортом. Окрім того, змагання невипадково присвячені пам’яті провідника УПА Степану Бандеру, адже мають на меті донести до наших дітей інформацію про діяльність відомих українських діячів, які виборювали незалежність України. Приємно, що до змагань долучається все більше учасників і вони вже стали традиційними для Рівного, – зазначив Олег Карпяк.

Організатори змагань надіються, що наступного року їх географія ще розшириться і ці змагання стануть найпопулярнішими серед юнаків, які займаються футзалом, у Західній Україні.