Рівнянам представлять спільний проект Lviv Jazz Orchestra та фіналіста Голосу Країни, популярного співака Аніса, присвячений Королю Каверів – Джо Кокеру. Концерт відбудеться 4 листопада у
концертній залі Рівненського Міського Будинку Культури. Початок о 19:00.

Проект – це трибют, котрий являє собою добірку музичних шедеврів легендарного співака у виконанні кращих музикантів Львова. Унікальний оксамитовий баритон Аніса дозволить слухачу впізнати і по новому відчути музику Кокера та насолодитись емоціями, які вона створює вже не один десяток років.

У цей вечір рівнянам представлять добре відомі хіти, такі як “You Can Leave Your Hat On”, “With A Little Help From My Friends”, “You Are So Beautiful”, “Up Where We Belong” та багато інших. Супровід джазового оркестру – це ідеальне рішення, аби пісні Кокера зазвучали в оригінальній манері, під звуки саксофона і інших, характерних для даного стилю, інструментів.

Анісу ж вдалося домогтися неймовірної схожості з кумиром мільйонів, при цьому він не став звичайною копією, а приніс в перформанс притаманну йому романтичність, яка надала харизматичним мотивами свіжі нотки.Цей концерт – данина поваги людині, що підняла поняття “Кавер” на унікально новий рівень, заслужено зробивши чужі пісні – Своїми Хітами. Він стане справжнім подарунком для всіх шанувальників якісної музики.

Квитки можна придбати за посиланням kasa.in. ua