Кримінальні провадження, які нині відкриті за фактом привласнення бюджетних коштів за Муніципальною програмою сталого розвитку в Рівному, голови ОСББ вважають сваліллям.

Як зазначив під час засідання сесії міськради голова ГО “Рада голів ОСББ” Роман Алексіюк, голови ОСББ не бояться перевірок, але вважають це свавіллям.

– Ми всі розуміємо для чого це робиться, але разом із цим варто розуміти, що Муніципальна програма сталого розвитку в Рівному реально працює і якщо її блокувати, то це нашкодить лише будинкам, – додав він.

Тим часом депутати міськради планують підготувати звернення до Рівненського міськвідділу поліції щодо цього кримінального провадження.

Нагадаємо, наразі в Рівному триває досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо привласнення бюджетних коштів, виділених за Муніципальною програмою сталого розвитку на 2013 – 2017 роки. Досудове розслідування у ньому здійснюють слідчі Рівненського міського відділу поліції. Поки що рішення щодо оголошення особі про підозру не приймалося.