Рівняни, які проживають у приватному секторі, почали отримувати рахунки за послуги вивезення сміття від нової фірми.

Як написав у своєму “Фейсбук” активіст Роман Денисюк, раніше рахунки за послуги надходили від “Санком-Рівне”, а тепер проблеми зі сміттям у Рівному вирішуватиме фірма з двомісячним досвідом роботи і статутним фондом у 3000 гривень.

Замість рахунків від Санкому почали приходити від ТОВ "Рівне Екосвіт". Очевидно, що саме завдяки цій фірмі з баготорічни…

Опубліковано Романом Денисюком 27 листопад 2017 р.

Нагадаємо, рівняни тривалий час нарікали на погану роботу підприємства, яке надавало послуги з вивезення сміття для частини споживачів “Санком-Рівне”. Чимало голів ОСББ і приватних підприємців почали відмовлятися від послуг компанії, а приватний сектор міста з 1 листопада передали на обслуговування новоствореному підприємству “Рівне екосвіт”. За даними єдиного реєстру юридичних і фізичних осіб засновниками підприємства “Рівне екосвіт” є Сергій Салівончук і Микола Ніколайчук. До слова, Ніколайчук також є засновником і директором компанії “Рівне-Дім-Сервіс”, яка з 1 жовтня цього року розпочала вивозити сміття із приватного сектору ЖКП “Покровське”.