Зловмисник намагався незаконно збагатитись, обрізаючи телефонний кабель “Укртелекому”. Однак не врахував, що дроти перебувають під охороною.

Так, на пульт централізованого спостереження поліції охорони надійшов “тривожний” сигнал про обрив телефонного кабелю ВАТ “Укртелеком”, який знаходиться під охороною. До місцезнаходження кабельної лінії за лічені хвилини прибув наряд реагування батальйону поліції охорони.

Біля будинку на вулиці Шухевича правоохоронці виявили та затримали невідомого чоловіка, який тягнув за собою чорний провід, схожий на телефонний. Ним виявився 43-річний рівнянин, який, до слова, є жителем того ж будинку, в якому зрізав телефонні дроти.

Заскоченого на “гарячому” зловмисника було доставлено до міського відділку поліції. За скоєний злочин чоловік може понести покарання за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Триває слідство, повідомляють в управлінні поліції охорони у Рівненській області.