26Кольорові, з блисками, патріотичні, фабричні та ручної роботи новорічні прикраси для ялинки та різноманітний декор на будь-який смак і “гаманець” пропонують у Рівному. У скільки цьогоріч обійдеться прикрасити новорічну красуню – дізнавалася журналіст порталу “КРАПКА”.

Кульки в тренді

Яка ж новорічна ялинка обійдеться без кульок, які виблискують на її гілочках.

У Рівному вартість новорічних кульок коливається від 2-3 гривень за зовсім маленьку та приблизно до 200 гривень за ексклюзивні скляні варіанти чи кульки ручної роботи.

 

Так, середня вартість кульок із пластику в Рівному становить в межах 10 – 20 гривень. Обрати можна різноманітні варіанти – від звичайних кольорових до цікавих малюнків, зображення символу року та патріотичних.

Скляні кульки дорожчі. Їх можна придбати в межах 35 – 100 гривень.

Ціна ж розмальованих чи прикрашених вручну становить до 150 і більше гривень.

Не кульками єдиними

Не кульками єдиними пропонують продавці новорічних прикрас “одягнути” ялинку-2018.

Так, від асортименту новорічних іграшок просто очі розбігаються. Великі, маленькі, у різних кольорах банти, зірки, цукерки, тварини, казкові герої, сніговики, ангели, птахи, годинники, підкови, дзвіночки, геометричні фігури тощо.

Ціна однієї такої іграшки на ялинку коливається від 2-3 гривень за невеличкі банти, до 50 — 200 гривень за великі та ексклюзивні, як запевняють продавці.

Чи не найбільшою популярністю цьогоріч користуються іграшки у формі господаря року – Собаки. Такі в Рівному можна придбати від 7 гривень за металевий контур собаки і до 100 гривень за скляну новорічну прикрасу у формі символа року. Пластикові ж дешевші – від 10 до 60 гривень.

Можна обрати й прикраси ручної роботи. Такі іграшки обійдуться від 20 до 100 гривень за одну.

Верхіки на ялинку коштують від 5-10 гривень за бант і до 40-100 гривень пластикові та скляні різних форм. Найпопулярніші банти, зірки та три-кульки.

Різноманітні “бусинки” та гирлянди для новорічної красуні можна придбати від 10 до 50 гривень за одну. Так званий “дощик” дешевший — від 5 до 25 гривень.

Ялиночко світи 😉

Гірлянди новорічних “вогників”, залежно від довжини, кількості кольорів, мерехтять чи світяться одним кольором, фігурні “вогники” чи традиційні маленькі ліхтарики, коштуватимуть від 45 до 500 гривень. У середньому звичні “вогники” без додаткових ефектів можна придбати за 80 — 150 гривень.

Набори новорічних прикрас від 3 до 6 штук у магазинах Рівного можна придбати в межах 60 – 150 гривень. Є й варіанти дорожчі – там зібрані іграшки в одному чи кількох кольорах у більшій кількості. Такі обійдуться у межах 200 – 300 гривень.

Тим часом у Рівному біля новорічних прилавків – ажіотаж. Хтось просто дивиться-приглядається, інші ж – вже активно купують прикраси та готуються “одягати” свою новорічну ялинку.

Вікторія РИЧКО