Кожна жінка мріє бути красивою і завжди виглядати неперевершено. А, що, як не звабливий погляд у цьому допоможе? Підкреслити його, зробити чітким і неповторним допомагає рівненський майстер із нарощування вій Наталія Малиновська зі студії “Рerfect”.

Наталія розповідає, що навчалася цьому у провідних українських і закордонних майстрів.

– Нарощуванням вій я займаюся із 2015 року. Навчалася цьому у відомої викладачки з міста Суми Юлії Панової і закордонних спеціалістів у навчальному центрі “Bordeaux”, який працює за методикою Н. Соймінной Алмаати з Казахстану. Також постійно слідкую за новинками в цій сфері, вдосконалюю майстерність, переймаю досвід провідних майстрів, – каже Наталія.

За словами майстра, вона робить вії на будь-який смак.

– Я нарощую, як вії, які виглядають природньо, наче свої — класику, так і роблю об’єми 2D-6D. Все залежить від побажань клієнта, довжина вій та об’єм підбирається індивідуально, враховуючи особливості клієнта та результат, який дівчина хоче отримати від процедури. Стримана класика, яка підкреслює натуральність погляду або розкішний об‘єм для більшої виразності та чарівності – рішення клієнта, моє ж задання втілити це у реальність, щоб кожна клієнтка, виходячи з мого кабінету, відчувала себе неповторною і незрівнянною. У роботі використовую лише професійні матеріали Lovely, IBeauty, Vivienne. Варто зазначити, що матеріали, які використовуєш, мають неабияке значення, адже від цього залежить не лише зовнішній вигляд ваших вій і період, скільки вони будуть виглядати красиво, а й те, як збережуться свої натуральні вії, наскільки комфортно почуватимуть себе очі тощо. Тому своїм клієнткам я рекомендую лише якісні, гіпералергенні, перевірені матеріали, які зарекомендували себе якнайкраще. Адже жоден погляд не виглядатиме спокусливо, якщо ви при цьому відчуватимете дискомфорт. Сама ж процедура є абсолютно безпечною, бо інструменти, якими працюю, стерилізую перед кожною процедурою нарощування, крім того при дотриманні всіх правил професійного нарощування власні вії не псуються і клієнти можуть бути спокійні за своє здоров‘я та стан рідних вій, – розповідає майстер.

Нині ж Наталія Малиновська готується до відкриття власної школи-студії, де допомагатимуть дівчатам перевтілитися, озброїтися спокусливим поглядом і виглядати неперевершено завжди. Хіба не про це мрії кожна жінка?

Більше того, всі охочі зможуть навчатися нарощуванню вій у провідного рівненського майстра Наталії Малиновської. Передбачається, що заклад запрацює вже у новому році.

А тим часом переглянути роботи майстра можна в інстаграмі @perfect.rv

Отримати ж консультацію чи записатися на нарощування вій — можна за номером тел. 097 493 45 34.

Будьте впевненими в собі та вигладайте неперевершено завжди, а спокусливий погляд вам у цьому допоможе!

на правах реклами