З наближенням нового року жінки починають задумуватися, що одягнути в новорічну ніч, аби не лише красиво виглядати, але й задобрити господаря року, що наступає. Що ж рівнянкам краще одягнути в новорічну ніч і як зустріти 2018 – читайте далі.

Почати продумування образу варто з вибору основного кольору. Так як собака жовта, то доречними і вдалими будуть всі відтінки такого кольору, наприклад, гірчичний, лимонний, золотистий.

Втім не забувайте й про те, що основною стихією буде земля, тому ви можете віддати перевагу таким кольорам як шоколадний, пісочний, теракотовий, деревний, кавовий, палевий, бежевий. Якщо ви хочете створити яскравий образ, то зверніть увагу на лососевий і кораловий кольори, але вони не повинні бути надмірно помітними.

Тому краще всього підібрати однотонний наряд, який додасть вам вишуканість і елегантність, а також підкреслить ваш бездоганний смак. Яскраві і кидаються в очі малюнки недоречні і часто виглядають вульгарно. А особливо побоюватися варто леопардових і тигрових принтів, адже вони символізують приналежність до сімейства котячих, яких собаки, як відомо, не люблять.
Але щоб образ не здавався нудним, можна поєднувати тони, і найбільш вдалим тандемом стане союз жовтих і коричневих відтінків, вигідно доповнюють один одного.

Не менш важливий і фасон сукні або костюма. Вітається простий крій і приталені силуети без надмірного облягання, складних деталей і глибоких декольте. Оптимальна довжина – міді або максі. Матеріал обов’язково повинен бути м’яким, дихаючим і бажано натуральним.
Привабливо виглядають і дарують комфорт хвилясті або добре драпіруються тканини. І якщо ви хочете веселитися, то виберіть зручне плаття, не сковуюче руху.

Обов’язково доповніть сукню аксесуарами. Шию краще залишити вільною, так як деякі прикраси в 2018 році можуть асоціюватися з нашийником, що собаці навряд чи сподобається. Особливо це стосується коротких ланцюжків.  Але можна вибрати намисто з напівдорогоцінного каміння, витриманих в коричневих або жовтих тонах: яшми, бурштину, авантюрину. Вітаються золоті прикраси, але не дуже об’ємні. Взуття, насамперед, має бути зручним, краще всього замшевої або шкіряною. Наприклад, можна вибрати стримані туфлі на танкетці або стійкому каблуці.

Завершальним штрихом святкового образу стане мейк-ап. І його краще витримати в коричневих тонах, які не тільки практично універсальні і підходять багатьом, але і дуже актуальні. Підбираючи відтінки, враховуйте колір своєї шкіри і очей, щоб макіяж був гармонійним. Не виглядати блідо дозволять рум’яна, а надати мейк-апу святкові риси можна за допомогою легкого сяйва: блиску для губ, мерехтливих тіней, шиммера.

Порада: виберіть просту зачіску. У 2018 році в тренді будуть пучки, легкий начіс і ефект недбалості, коси, розпущене волосся і м’які хаотично розташовані локони.

Підготовлено за матеріалами інтернет-видань