Студенти Української Академії Лідерства зустрілись з місцевими старшокласниками Володимирецького району на Рівненщині. У районному колегіумі гості розповіли випускникам про роботу своєї академії. А це 10-місячний інформаційний курс, який поєднує інтелектуальний, емоційний і фізичний розвиток та виховний блок.

Такий курс спрямований на те, щоб об’єднати молодих людей з високим потенціалом до лідерства і надати їм інструменти для розвитку, глибоке розуміння власної національної ідентичності, бажання бути корисним своїй державі, усвідомлення та реалізацію власних талантів.

На Рівненщині студентів-лідерів чекає насичена та цікава 2-денна програма «Експедиція бурштиновим шляхом». Гостям покажуть унікальні та колоритні місця Володимиреччини. Активісти ознайомляться із роботою центру «Сонячне ремесло», проїдуться вузькоколійкою, побувають у музеї «Бурштиновий шлях».

Знайомство студентів Академії із старшокласниками одного з найкращих навчальних закладів області ініціювала ГО «Асоціація «Український бурштиновий світ».