Півтори сотні поліцейських з Рівненської, Луганської та Донецької областей взяли участь у відкритому чемпіонаті ГУНП в Луганській області з рукопашного бою, приуроченого до Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів МВС і Національної поліції України.

«Такі змагання для поліцейських це і заняття і практика. Вони кожного дня виходять на службу, кожного дня ловлять злочинців, тому вони повинні володіти навичками рукопашного бою», – зазначив головний суддя змагань Михайло Ласюченко.

На початку змагань всіх спортсменів привітали очільник Луганської області Юрій Гарбуз, начальник ГУНП в Луганській області, генерал поліції третього рангу Сергій Коміссаров та начальник поліції Рівненщини, полковник поліції Валерій Самчук. А на спортивні звершення, своїм виступом, надихнули спортсменів артисти ансамблю поліції Луганщини «Патруль».

День змагань виявився по-справжньому «гарячим», спортивна злість та азарт вирували на татамі. Усі учасники змагань продемонстрували добру фізичну підготовку та волю до перемоги.

Луганські поліцейські вибороли дванадцять медалей чемпіонату, п’ять з яких вищого ґатунку та зайняли перше місце у загальнокомандному заліку. Друге місце і чотири медалі завоювали спортсмени з Рівненщини, третє поліцейські Донецької області.