Свято наближається. А у Рівному про це нагадують новорічні красуні, які можна побачити в різних куточках міста. На майдані Незалежності, біля торгових центрів і парків. До яких ялинок можна піти в Рівному в новорічні свята – у нашій фотодобірці.

Ялинка на майдані Незалежності

Головна ялинка в Рівному – жива. Її висота 28 метрів, а вік – приблизно 70 років. Третій рік поспіль головну ялинку Рівного привозять із Базальтівського лісництва. Урочисто новорічне дерево вже традиційно засвітили у День Святого Миколая. Впродовж новорічно-різдвяних свят біля головної ялинки міста діє ярмарка та різноманітні розваги.

Новорічна красуня на майдані Короленка

Вже другий рік поспіль у центрі Рівного встановлюють дві новорічні ялинки. Головна – на майдані незалежності та альтернативна – штучна, яку підприємці прикрашають на майдані Короленка. Біля цієї ялинки також діє новорічний ярмарок і продають різноманітні смаколики. Радуватиме рівнян вона до завершення новорічно-різдвяних свят.

Ялинка у парку “Хіміків”

Традиційно живу новорічну красуню прикрашають і біля парку “Хіміків”. Так, цьогоріч прикраси для неї своїми руками виготовляли вихованці гуртків, які діють у палаці культури “Хімік”.

Біля торгових центрів – дві ялинки

Новорічних ялинок забагато не буває. Схоже, такої думки дотримуються у ТРЦ “Екватор”, адже цьогоріч встановили відразу два новорічні дерева при вході у ТРЦ та третє – всередині біля головного входу.

Щоправда, одне з новорічних дерев на ялинку схоже лише в темну пору доби, коли на ньому виблискують святкові вогні, а вдень – дерево майже прозоре.

Ялинка на Щасливому

Виблискує новорічними вогнями і ялинка на Щасливому. Новорічна красуня розмістилася у подвір’ї поблизу житлових будинків.

Ялинка у Золотієві

Прикрасили живу ялинку й мешканці мікрорайону Золотіїв. Увечері новорічна красуня виблискує святковими вогнями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Чиновницькі ялинки: як у владних кабінетах Рівного готуються до нового року [ФОТО]

Більше тематичних публікацій – у нашій рубриці “Рівне новорічне