Конкурс, який проводиться на Рівненщині вже третій рік обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Відділенням НОК України в області, в цьому році тривав в усіх загальноосвітніх навчальних закладах області.

Протягом листопада-грудня окремо змагалися між собою школи І-ступеня, І-ІІ ступенів та І-ІІІ ступенів.

Учасникам потрібно було облаштувати в своєму навчальному закладі «Олімпійський куточок», до складу якого повинна входити література та плакати на олімпійську тематику, що були надані Національним олімпійським комітетом України, а також спортивні нагороди навчального закладу й інформаційні стенди про здоровий спосіб життя.

Згідно з поданими фотографіями та звітами з районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, за рішенням журі, переможцями та призерами конкурсу стали:

ЗНЗ І ступеня:

– 1 місце – Орлівська загальноосвітня школа І ступеня Сарненського району.
ЗНЗ І-ІІ ступенів:

– 1 місце – Тайкурський НВК «загальнооосвітній навчальний заклад І-ІІ ступенів ДНЗ» Рівненського району, 2 місце – Кам’яне-Случанська ЗОШ I-II ступенів Сарненського району, 3 місце – Білоберізька ЗОШ І-ІІ ступенів Дубенського району.

ЗНЗ І-ІІІ ступенів:

– 1 місце – Великожолудський НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ» Володимирецького району, 2 місце –Дубенська ЗОШ І-ІІІ ступенів №1, 3 місце – Острозька ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 та Вараська ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переможці та призери конкурсу отримають призи від Відділення НОК України в Рівненській області та будуть нагороджені кубками і дипломами ОЦФЗН «Спорт для всіх».