Для вихованців обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що в селі Олександрія Рівненського району, провели спортивні змагання. У рамках фестивалю здорового способу життя їх традиційно провів обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Діти, які проживають тут, потребують особливого захисту, тому з ними постійно працюють соціальні працівники, педагоги, вихователі та психологи. Не забувають тут й про важливість повноцінного фізичного розвитку підростаючого покоління. Саме цей центр є підшефним закладом регіонального Відділення НОК України, яке допомагає їм в організації спортивних заходів, надає спортивний інвентар та літературу, а також, регулярно організовує змагання між вихованцями, та знайомить їх з провідними спортсменами краю.

Цього разу гості підготували для малечі спортивні конкурси, де діти демонстрували свою витривалість у вправах з гімнастичними обручами, та влучність у завданнях з кільцями та спеціальними конусами. Всі завдання були індивідуальними, тому учасникам довелося викладався на повну, аби випередити своїх суперників. Також, дітям запропонували спробувати свої сили в інтелектуальній вікторині.

Після завершення змагань відбулося урочисте нагородження переможців, під час якого подарунки дітям вручав майстер спорту України з настільного тенісу серед спортсменів з порушеннями ОРА, чемпіон України Віталій Попко. Загалом, понад дюжина дітей отримали свої відзнаки, а навчальному закладу був подарований комплект спортивної форми, інвентарю, канцелярського приладдя та методичної літератури.