2017 рік добіг до завершення. У Рівному він запам’ятався багатьма цікавими подіями і фактами, а деякими – навіть здивував. Тому журналісти порталу “КРАПКА” підсумовують рік, що минув, і пропонують вам дайджест найцікавіших подій “Рівне-2017“, які запам’яталися у році Півня.

ЧИТAЙТЕ ТАКОЖ:

Рівнe-2017: розкoл рoку – “Громадський кoнтроль” у міськраді

Рівне-2017: провал року – реконструкція стадіону “Авангард”

Рівне-2017: дорога року – капітальний ремонт вулиці Шухевича

Рівне-2017: ідея-фікс року – очищення озера Басів Кут

Рівне-2017: протест року – “блокада Донбасу” та спалені шини біля Рівненської ОДА

Рівне-2017: повернення року – Олексій Губанов

Рiвне-2017: актриcа рoку – Нінa Ніколаєвa

Рівне-2017: боєць року – Павло Демиденко

Рівне-2017: переполох року – спалах гепатиту

Рівне-2017: епопея року – сміття

Рівне-2017: Меморандум року – Рівненщина-Луганщина: дружба заради миру

Рівне-2017: досягнення року – будівництво шкіл і дитсадків у селах області

Рівне-2017: послугa року – “Шлюб за дoбу”

Рівне-2017: мегaподія року – концeрт “Дзідзьо”, “Ляпиc-98” і “Mozgi” під відкритим нeбом

Краса та грація у поєднанні з талантом і наполегливістю не лише дарує естетичне задоволення, але й дає свої результати. Так, рівненські художні гімнастки спортивного клубу “Золота осінь”
впродовж 2017 року активно підкорювали килими України та зарубіжжя.

Весною та восени рівнянки та учениці відділень із Костополя та Дубна практичного щотижня виїжджали на турніри та привозили по в’язці нагород різного гатунку. А перед літньою відпусткою “Золота осінь” провела вже традиційний “Кубок весни”, де змагалися спортсменки не тільки Рівненщини, а й з Хмельницька, Києва, Нетішина, Львова та Одеси.

Окрім успіхів на Всеукраїнських турнірах вже восени клуб організував у Рівному головну гімнастичну подію року – 10 ювілейний турнір з художньої гімнастики “Золота осінь”.

Так, впродовж трьох днів більше шести сотень гімнасток із низки міст України боролися за нагороди. У професійних колах ці змагання давно називають неофіційним Чемпіонатом України, а сам ювілейний турнір відбувся із широким розмахом. Не підвели й самі учасниці. У найпрестижнійшій категорії серед майстрів спорту змагалося 16 дівчат – фактично найкращі спортсменки України. Фінальним акордом стала церемонія закриття “Золотої осені-2017”. Тут свої вміння показали як учасниці змагань, так і тренери та вихованки клубу.

 

А на завершення співак Віталій Козловський подарував присутнім чимало позитиву.

Варто зазначити, що вже цьогоріч керівника СК “Золота осінь” Марину Болбу в премії “Герої спортивного року” нагородили як “Найкращого організатора” у 2017 році.

Що ж, чекаємо підкорення нових спортивних вершин у 2018-му від дівчат із СК “Золота осінь”.