Рівненських водіїв просять бути обережними на дорогах через ожеледицю та обмежену видимість. У Рівному вшанували перших загиблих Героїв Небесної сотні. Заради випивки та цигарок 20-річний житель Рівненщини обікрав магазин. У Рівному продовжують пошуки неповнолітнього хлопця, який утік із дому. У Костополі п’яний водій влаштував погоню з поліцейськими і ледве не протаранив службове авто. Рівняни створять живий “Ланцюг єднання” до Дня Соборності України  – з новинами, які не залишилися поза увагою та обговорювали 21 січня, пропонуємо ознайомитися в огляді дня за 60 секунд.

Про погоду. Сніг, ожеледиця та обмеження видимості – продовжують зберігатися у Рівному та області. Тому правоохоронці нагадують водіям про необхідність дотримувати ПДР, зважати на погодні умови та бути обережними на дорозі.

Про них пам’ятаютьУ Рівному вшанували перших загиблих Героїв Небесної сотні. Мітинг-реквієм і поминальна панахида відбулися на майдані Незалежності.

Про кримінал. 20-річний юнак проник у сільський магазин у Гощанському районі, звідки викрав пpодукти хaрчування, цигaрки та aлкоголь. На слід злодія допоміг вийти службовий пес. Коли навідалися правоохоронці – горе-крадій із дружками саме розпивав вкрадений алкоголь в одному з місцевих кафе.

Про втечу неповнолітнього. Пошуки 17-річного рівнянинa Іллі Подобуєвa, який кілька днів тому в черговий раз пішов із дому, продовжують правоохоронці.

Про погоню з поліцейськимиУ Костополі п’яний водій влаштував погоню з поліцейськими, порушив низку правил дорожнього руху,  ледве не збив пішохода, намагався протаранив службове авто та вчинив опір поліцейським. Тепер йому загрожує до 2 років позбавлення волі.

Про соборністьРівняни створять живий “Ланцюг єднання” до Дня Соборності України. Акція відбудеться 22 січня о 12 годині на майдані Незалежності.

Такою побачили неділю, 21 січня журналісти порталу “КРАПКА”. Залишайтеся з нами!

Якщо ви пропустили – читайте також:

20 січня: головні новини Рівного за 60 секунд

19 січня: головні новини Рівного за 60 секунд

18 січня: головні новини Рівного за 60 секунд