Рівненські ОСББ вимагають від держави відшкодувати пільги і субсидії. Якою буде головна новорічна ялинка Рівного – визначать під час незалежного соціологічного дослідження. У Рівному заборонили цирки за участі тварин і пересувні звіринці. За спортивними майданчиками в обласному центрі тепер слідкуватиме спеціально створене комунальне підприємство. На дорогах Рівненщини продовжує зберігатися ожеледиця  – з новинами, які не залишилися поза увагою та обговорювали 25 січня, пропонуємо ознайомитися в огляді дня за 60 секунд.

Про вимоги від держави. Держава пільги надала, а ось відшкодувати – забула. Тепер голови рівненських ОСББ спільно з депутатами вимагають від керівництва країни згадати про свої забовязання і відшкодувати борг комунальним підприємствам і ОСББ за надані пільги і субсидії, який нині складає майже 15 мільйонів гривень.

Про ялинку. Новорічні свята завершилися, а епопея із головною ялинкою Рівного – триває. Якою буде новорічна красуня наступного року – живою чи штучною, в черговий раз запитають у рівнян. Тепер під час незалежного соцопитування, яке проводитимуть американці.

Про заборону цирку. Ні знущанням над тваринами у цирках і пересувних звіринцях – таку вимогу поставили рівненські активісти депутатам. У результаті міські обранці підтримали рішення про заборону цирків за участі тварин і пересувних звіринців на території Рівного.

Про спорт. За спортивними майданчиками у дворах Рівного слідкуватиме спеціально створене комунальне підприємство “Спорт для всіх”. Відповідне рішення прийняли депутати міськради. До слова, нині в дворах Рівного налічується більше 30 різних спортивних майданчиків.

Про погоду. Ожеледиця спостерігатиметься на дорогах Рівненщини у найближчі дні. Тому водіїв просять зважати на погодні умови і нагадують, що варто бути обережними на дорозі.

Якщо ви пропустили – читайте також:

24 січня: головні новини Рівного за 60 секунд

23 січня: головні новини Рівного за 60 секунд

22 січня: головні новини Рівного за 60 секунд

21 січня: головні новини Рівного за 60 секунд

20 січня: головні новини Рівного за 60 секунд

19 січня: головні новини Рівного за 60 секунд

18 січня: головні новини Рівного за 60 секунд