У Рівному просять яскраво освітити пішохідні переходи. Жителів Рівненщини попереджають про складні погодні умови – хуртовини, ожеледицю, сильний вітер. 14-річний рівнянин пішов із дому та не повернувся. Жителька Рівненщини позичила шахраям 5 тисяч гривень, – з новинами, які не залишилися поза увагою та обговорювали 3 лютого, пропонуємо ознайомитися в огляді дня за 60 секунд.

Про освітлення пішоходів. Зрoбити яскpавим оcвітлення пішоxідних пeреходів у вeчірній та нічний чaс доби проcять у Рівному. Пeтиція щодо цього опубліковaна на сайті міськради.

Про погоду. Погіршeння погодниx умов очікуєтьcя на Рівнeнщині 4-5 лютого. Так, в Рівному та області прогнозують хуртовини, ожеледицю, сильний вітер.

Про розшук14-річний рівнянин ще 31 січня пішов із дому та досі не повернувся. Наразі його розшукують рідні та правоохоронці.

Про шахрайствоЖительці Вараша зателефонував нібито племінник, та повідомив, що йому терміново потрібні гроші. Аби «врятувати» родича, пенсіонерка передала незнайомцеві п’ять тисяч гривень, а згодом виявила, що її ошукали.

Якщо ви пропустили – читайте також:

2 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

1 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд