Епідемії грипу ще немає, втім карантин у школах Рівного вже оголосили. Управлінню ЖКГ Рівного “світить” новий заступник начальника. Жителів Рівненщини попереджають про складні погодні умови. У Костополі син розкопав могилу матері. На Рівненщині авто зі снігових заметів відбуксовували рятувальники, – з новинами, які не залишилися поза увагою та обговорювали 5 лютого, пропонуємо ознайомитися в огляді дня за 60 секунд.

Про грип. Відзавтра у школах Рівного оголосили карантин. Поки що до 9 лютого лютого. Втім медики переконують, що хоч і тенденція до збільшення кількості хворих на грип у Рівному спостерігається, до порогового рівня – ще далеко.

Про кадрові зміни. Управлінню ЖКГ Рівного “світить” новий заступник начальника. Наразі кандидат на цю посаду – 27-річний головний спеціаліст відділу благоустрою Дмитро Трофимчук проходить місячне стажування. Якщо пройде – розпорядження про його призначення підпише міський голова.

Про погоду. Ускладненні погодні умови – ожеледиця на дорогах, сніг та налипання снігу, продовжують спостерігатися на Рівненщині. Тому водіїв просять бути обережними на дорогах і дотримуватися правил дорожнього руху.

Про наругу над могилою. У Костополі син розкопав могилу матері. Пояснив це тим, що мати, яка нещодавно померла, остaнні декількa днів йому снилaся і просилa зaбрати з домовини cклянку, поклaдену при поховaнні. Тепер чоловіку “світить” покарання за наругу над могилою.

Про наслідки снігопаду. Кілька разів впродовж доби рятувальники Рівненщини в різних районах області надавали допомогу по буксуванню авто, які опинилися у сніговому полоні. Зважаючи на погодні умови водіям нагадують: у разі виникнення неприємної ситуації на дорозі відразу звертатися за номером 101.

Якщо ви пропустили – читайте також:

4 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

3 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

2 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

1 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд