20 мільйонів гривень із резерву бюджету Рівного виділили депутати міськради на початок робіт із реконструкції стадіону “Авангард”. Хоч і з суперечками, але рішення підтримали 34 міські обранці.

Проти стадіону виступили “радикали”, мовляв, потрібно питання довивчати. А представники “Самопомочі” пропонували придумати, звідки ще можна залучити кошти на реконструкцію стадіону і не виділяти більше коштів, доки інші органи влади не підключаться. Та міські обранці цих пропозицій не підтримали. І першу частину коштів для початку робіт таки дали.

Нагадаємо, раніше передбачалося, що проходити реконструкція буде у чотири етапи. Серед іншого розробники обіцяли облаштувати дренаж, щоб стадіон не підтоплювало, футбольне поле з підігрівом, оновити трибуни, приміщення і провести низку робіт із благоустрою. Півтора року тому, за підрахунками спеціалістів, на це потрібно було у 110 мільйонів гривень. Нині ж за найскромнішими підрахунками вартість реконструкції стадіону зросла до 140 – 150 мільйонів гривень.