У Рівному ситуація із відшкодуванням пільг і субсидій набула критичних масштабів і ставить під загрозу існування ОСББ. Відома письменниця і рівненський ресторан судилися через салат. 117 нових патрульних в обласному центрі склали присягу. У Рівному пропонують перейменувати стадіон “Авангард”. Авто зі снігових заметів на Рівненщині продовжують допомагати діставати рятувальники, – з новинами, які не залишилися поза увагою та обговорювали 8 лютого, пропонуємо ознайомитися в огляді дня за 60 секунд.

Про невідшкодовані пільги. Держава заборгувала, а страждають мешканці. Нині ситуація із відшкодуванням пільг і субсидій у Рівному набула критичних масштабів і ставить під загрозу існування ОСББ. Так, “перші дзвіночки” вже відчули мешканці багатоповерхівки, що на вулиці Волинської Дивізії, 7. Сьогодні вони залишися без світла. Повернули електроенергію у домівки мешканців лише під гарантійний лист, що вони найближчим часом “погасять” борг.

Про інтелектуальну власністьАвторка мультику «Капітошка» Наталія Гузєєва в суді довела, що елітний рівненський ресторан незаконно використав назву її твору у своєму меню. «Капітошкою» заклад харчування найменував один із дитячих салатів. Так, суд зобов’язав відповідача компенсувати письменниці понад 37 тисяч гривень.

Про патрульних. 117 новопризначених патрульних поліцейських сьогодні склали присягу в Рівному. Усі вони пройшли нелегкі тестування та іспити, і вже сьогодні ввечері вийдуть на своє перше патрулювання.

Про “Авангард”. Стадіон “Авангард” не залишається поза увагою громадськості та журналістів цього тижня. Сьогодні головну спортивну арену Рівного запропонували перейменувати. Наразі на сторінці депутата міськради Святослава Євтушенка триває опитування щодо цього.

Про снігові пастки. Рятувaльники Рівнeнщини продовжують ліквідовувaти нaслідки нeгоди та допомaгають водіям, які потрaпили у cнігові пaстки. З цією мeтою мoбільні групи із прaцівників Служби пoрятунку щодня об’їжджaють нaйбільш склaдні ділянки aвтодоріг з мeтою виявлeння заторів.

фото: Сергій Гаврищак

Якщо ви пропустили – читайте також:

7 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

6 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

5 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

4 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

3 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

2 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

1 лютого: головні новини Рівного за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд