Стадіон “Авангард” у Рівному привертає все більше уваги до себе. Після тривалого очікування проведення і результатів експертизи, суперечок та активних обговорень на початок робіт із його реконструкції депутати виділили перші кошти. Нині ж депутат міськради Святослав Євтушенко пропонує перейменувати стадіон.

На своїй сторінці у “Фейсбук” він опублікував опитування. Зокрема, цікавиться, як рівняни ставляться до того, щоб новий стадіон мав назву “Арена-Рівне”.

Зважаючи на те, що стадіон "Авангард" став на крок ближче до початку реконструкції, виникла ідея не лише змінити сам ста…

Опубліковано Святославом Євтушенком 7 лютого 2018 р.

Така пропозиція викликала активне обговорення. Відтак, хтось пропонує залишити стадіону його назву “Авангард”, частина користувачів підтримують пропозицію щодо перейменування, а інші жартома пишуть, щоб назвати його “Колізеєм”.

А поки дискусії тривають, спортсмени та вболівальники надіються, що стадіон таки відремонтують і тоді, яку б назву він не отримав, вони матимуть де повноцінно займатися улюбленим видом спорту та вболівати.

Нагадаємо, за попередніми підрахунками, реконструкція стадіону обійдеться приблизно в 150 мільйонів гривень. Проводитимуть її впродовж двох років.