У Рівненській обласній раді в черговий раз обрали нового голову. Рівнянці підпалили авто. Сім нових тролейбусів хочуть придбати в Рівному цьогоріч. У 2 роки рівнянин навчився читати, а в 4 – встановив рекорд. На Рівненщині оприлюднили імена тих, хто не платить аліменти, – з новинами, які не залишилися поза увагою та обговорювали 15 лютого, пропонуємо ознайомитися в огляді дня за 60 секунд.

Про “чотирьохголову” раду. Нового голову Рівненської облради сьомого скликання обрали депутати під час сесії 15 лютого. Ним став Олександр Данильчук, який вже має досвід роботи на цій посаді. До слова, Данильчук вже четвертий голова ради сьомого скликання. А новим першим заступником очільника ради став Сергій Свисталюк.

Про підпал авто. Чергове авто підпалили минулої ночі в Рівному. Наразі поліція встановлює осіб, причетних до цього злочину.

Про “рогатих”. Ще сім нових тролейбусів хочуть придбати в Рівному цьогоріч. Передбачається, що з бюджету міста на це виділять більше 30 мільйонів гривень.

Про малечу-рекордсмена. У 2 роки він уже знав літери та вмів рахувати. Саме тоді хлопчик і зацікавився марками автомобілів. Нині вже 4-річний рівнянин Михайло Парфенюк знає 253 марки автомобілів. Це зафіксували представники Національного реєстру рекордів України.

Про аліментиІнформація про неплатників аліментів з Рівненщини відтепер у відкритому доступі. Реєстр боржників знаходиться на сайті. Він стосується лише тих, хто має заборгованість по виплатах понад 3 місяці.

Якщо ви пропустили – читайте також:

14 лютoго: голoвні нoвини Рівногo за 60 cекунд

13 лютoго: голoвні нoвини Рівногo за 60 cекунд

12 лютoго: головні нoвини Рівногo за 60 секунд

11 лютoго: головні нoвини Рівногo за 60 секунд

10 лютoго: головні нoвини Рівногo за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд