30 та 31 березня 2018 року у Рівному у залі камерної та органної музики Рівненської обласної філармонії відбудеться 17-тий сезон першої у Рівному модної події «FASHION TІME». Під час заходу рівнянам традиційно презентують покази авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей сезону весна/літо-2018, а також ексклюзивних речей та одягу від провідних дизайнерів та магазинів міста. Крім цього, усі відвідувачі дізнаються про новинки fashion-індустрії та отримають корисні поради провідних стилістів про те, що ж буде модним у новому сезоні.

Організатором заходу є компанія ARTmodels®. Організатори готують для своїх гостей багато модних колекцій від провідних модельєрів, бутиків та будинків моди та обіцяють багато приємних несподіванок, деякі з яких є просто грандіозними. Відтак, новий сезон «FASHION TІME» обіцяє бути ексклюзивним та не схожим на попередні!

Зокрема, цього разу організатори підготували для рівнян та резидентів модної події вражаючий у своїх масштабах, потрійний ХХХХL-подіум. Цього разу зал камерної та органної музики перетвориться у нестандартний та оригінальний фешн-хол, у якому все буде абсолютно по-іншому! Гостей вразить все – починаючи від входу і закінчуючи нестандартним форматом дефіле. Як завжди, майданчик буде технічно оснащений фахівцями компанії «VIOLA» та ефектно виглядатиме завдяки декораторам івент-агенції «Карнавал».

Ще одним приємним сюрпризом стане те, що цього разу місця у глядацькій залі будуть розміщені таким чином, що абсолютно кожному, незалежно від місця у залі, буде дуже добре видно усе, що відбуватиметься на подіумі, адже у 17-му сезоні модної події «FASHION TІME» буде втричі збільшено кількість перших рядів, а в залі буде аж три глядацьких сектори.

Крім цього, усі дефіле цього разу відбуватимуться під діджейські сети, які зі сцени гратимуть наживо.

Темою нового сезону «FASHION TІME» стане весна. Недарма і його лейтмотивом обрано цитату з відомої драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня»: «Весна ще так ніколи не співала…». До слова, поезії під час модних показів буде багато. Це стане ще однією родзинкою майбутнього заходу.

Рекламним обличчям 17-го сезону проекту «FASHION TIME» стала вихованка Школи шляхетних дівчат, модель агентства «ARTmodels», 14-річна Анастасія ШАХРАЙЧУК. Над створенням її образу працювали головний та незмінний візажист проекту Мар’яна ІГАС та головний перукар-стиліст проекту Олександр КАРПИШИН. Ніжну сукню для фотосесії створила рівненська дизайнерка Валентина ВИШНЕВСЬКА, більш відома під брендом «Valencia», а неймовірні аксесуари – Ольга ПАШИНСЬКА, яка минулого сезону дебютувала на «FASHION TIME».

Відтак, сьогодні журналісти мали змогу зазирнути у закулісся роботи над проектом, на власні очі побачити, як створювався образ головної моделі, та стати свідком самої фотосесії, над якою працював відомий у Рівному фотограф Валерій Якимчук.

У перший день «FASHION TIME», 30 березня, в рамках проекту традиційно пройде Відкритий конкурс модних луків «Best of Style VIII», участь у якому може взяти кожен, незалежно від віку, хто прагне продемонструвати своє власне бачення моди. Також цього ж дня відбудуться покази дитячих колекцій не лише від дизайнерів з Рівного, а й з інших областей України. Крім цього, на подіумі представить свою першу колекцію прикрас 13-річна рівнянка Дарина Рожко, яка, до слова, бореться з важким онкологічним захворюванням.

А в основний день 17-го сезону «FASHION TIME», 31 березня, відбудеться Відкритий конкурс для молодих дизайнерів «1Look IV», участь у якому може взяти кожен, хто мріє стати модельєром, але досі не мав змоги і коштів створити свою колекцію одягу. До речі, студенти навчальних закладів у галузі дизайну, легкої та текстильної промисловості можуть стати учасником конкурсу абсолютно безкоштовно, а все завдяки підтримці управління у справах молоді та спорту Рівненської ОДА.

Крім того, 31 березня пройдуть усі основні покази авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів для жінок і чоловіків не лише від постійних резидентів події, а й від гостей з інших міст. А по завершенні дійства в органному залі «FASHION TIME» продовжиться фешн-вечіркою у новому нічному клубі «Catarsis».

Нагадаємо, проект «FASHION TIME» проводиться  двічі на рік – навесні та восени – з метою відкриття нових імен у фешн-просторі Рівного і України, розвитку талановитих особистостей у галузі моди, підтримки місцевих дизайнерів та виробників одягу, взуття та аксесуарів, аби дати поштовх для подальшої реалізації їх творчих задумів, а також створити майданчик для якісної взаємодії фахівців сфери моди, стилю і краси.

До слова, за час існування проекту народилося чимало самостійних творчих імен (Анна Шабалова, Тетяна Блажкова, Зоя Романова, Катерина Бондар (Katalina), Любов Шипукова (Love&Beauty), Юлія Ковальчук, Анна Болоніна, Вадим Ніколаєв та інші).

Сьогодні «FASHION TIME» – це не просто яскравий цікавий модний захід, а потужний майданчик для початку власної справи. Високий рівень організації заходу є, з одного боку, святом для учасників і глядачів, а з іншого – своєрідним закликом до приїзду у Рівне та участі у Події спеціалістів з інших міст України та інших країн, що створює позитивний імідж нашому місту.

17-тий сезон першої у Рівному модної події «FASHION TIME» буде ексклюзивним: новий подіум, нові колекції, нові обличчя, нові імена.

Марина НАЗАРЧУК