Дівчата з Одеси приїдуть у Рівне на “Лігу Сміху”. Команда “Френдзона” на рівненський чемпіонат гумору та гарного настрою завітає вже вдруге. Цьогоріч “Ліга Сміху” проходитиме 30 березня.

Як розповіла учасниця команди “Френдзона” Яна Кобко, вперше на рівненську “Лігу Сміху” дівчат запросили минулого року.

– Ми вирішили перевірити свої сили. Для нас це був перший виїзний фестиваль та взагалі перша регіональна “Ліга Сміху”. У Рівному нас тепло зустріли, саме місто дуже сподобалося і ми з впевненістю можемо сказати, що Рівне – це дуже затишне, чисте та багате на добрий людей місто, – ділиться враженнями дівчина.

На жаль, каже Яна Кобко, у минулому сезоні вони відіграли лише 2 гри, тому цьогоріч знову хочуть показати себе та спробувати свої сили.

– У лізі дуже дружний колектив, професіональні редактори. Окремо хотілося б відмітити директора ліги Юрія Ліпського – це людина, яка завжди підкаже, допоможе та зробить усе, щоб було зручно та затишно. Минулого року нас підтримували депутати Одеської міської ради, але цього року ми вирішили звернутися до депутатів із Рівного. Зокрема, нам відповів на наше прохання та фінансово допоміг нашій команді Олег Карпяк. Надіємося, що цього року нам буде що показати і “Ліга Сміху” залишить по собі не менш яскраві враження, як минулоріч, – розповідає дівчина.

У свою чергу депутат Рівненської міськради Олег Карпяк зазначив, що дівчата з одеської команди до нього звернулися нещодавно.

– Я за те, щоб молодь розвивалася, проявляла себе і проводила своє дозвілля цікаво. Тому, коли дівчата звернулися за допомогою – підтримав їх візит у Рівне. Надіюся, вони порадують рівненських глядачів класним виступом і позитивно покажуть себе. А всім учасникам “Ліги Сміху” бажаю влучних жартів і бажаного результату від виступів, – каже Олег Карпяк.

Нагадаємо, “Ліга Сміху”- офіційна регіональна ліга Чемпіонату України з гумору, яка базується у Рівному.