Щорічний великий концерт «Мегаподія» цьогоріч відбудеться у Рівному 16 вересня на стадіоні «Мототрек». Попередньо запланована дата була – 9 вересня. Втім, у зв’язку із зайнятістю трьох артистів свята, дату перенесли аби зібрати разом найтоповіших співаків країни на одній сцені в Рівному.

Організатори концерту відкрили занавісу секретності та озвучили другого артиста заходу. Ним став мегапопулярний український поп-гурт «Время и Стекло». Сьогодні цей колектив є одним з найулюбленіших дуетів серед дітей та молоді. Ба більше, вони збирають стадіони та б’ють рекорди за переглядами на YouTube та телеканалах. Їх називають найвеселішим, найдрайвовішим гуртом і не дарма, адже їх пісні та відео мають шанувальників не тільки в Україні, а й навіть за кордоном.

До того ж гурт «Время и Стекло» є рекордсменом – переможцем в багатьох номінаціях по версії M1 Music Awards та по музичної премії «Yuna».

Нагадаємо, першим хедлайнером заходу є володарка найдовших ніг українського шоу-бізнесу, супербілявка та українська співачка – Оля Полякова.

Третього хедлайнера свята, ціни на квитки та точки продажу, організатори «Мегаподії» обіцяють представити згодом. Єдине що відомо точно – «Мегаподія» традиційно буде найграндіознішим концертом осені. Дочекайтеся, буде гаряче, а головне «На стилі».