Презентація збірки поезій Наталії Макар «Струни юної душі» відбудеться у Рівному 6 березня. Проходитиме презентація у Рівненській обласній бібліотеці для молоді. Початок о 14:30.

Свої перші вірші Наталія Макар почала писати ще навчаючись в Городоцькій школі, проте до втілення мрії видати книгу йшла досить довго. Нині авторка ще шукає свою творчу манеру письма та випробовує різні стилі. Тематика творів залежить від конкретних життєвих ситуацій та настрою.

Перша книга Наталії Макар «Струни юної душі» − це вдале поєднання поезії та оповідань. Відкривають збірку вірші про війну, про Україну та її захисників, які переповнені болем та пронизані смутком.

Дівчина має особистий досвід волонтерської діяльності і закликає словом не бути байдужими до подій в Україні. Патріотична лірика змушує читача замислитись над непростими проблемами сьогодення та вірити в краще майбутнє.

Наталія також торкнулася різних тем, які бентежать серця молодих читачів – кохання та щастя, біль та розчарування, краса природи. У майбутньому вона мріє написати власну книгу в прозі і віддає перевагу фентезі. Ілюстрації та світлини Інни Романюк є вдалим доповненням творчого образу молодої авторки.