У Рівному водій “під кайфом” втікав від копів і влетів у продуктовий магазин. У центрі Рівного “на голови” перехожим падають бурульки. У Рівному вшанували пам’ять В’ячеслава Чорновола. У Гощі територіальний центр соціального обслуговування придбає паски майже вдвічі дешевше,  – з новинами, які не зaлишилися поза увагою та обговорювали 25 березня, прoпoнуємо ознaйомитися в огляді дня за 60 ceкyнд.

Про ДТП. Водій автомобіля “Ауді А4”, який порушив правила дорожнього руху зранку 25 березня у Рівному, намагався втекти від копів. У результаті не впорався із керуванням і в’їхав у продуктовий магазин. У результаті на 36-річного водія склали протокол за статтею 130 адміністративного кодексу керування у стані сп’яніння.

Про бурульки. З підвищенням температуру повітря із дахів будинку в Рівному почали падати бурульки. Так, на одному з будинків на вулиці Соборній шматки льоду падають прямо над головами перехожих. Тим часом відповідно до законодавства, бурульки на будівлях мають прибирати їх власники та балансоутримувачі.

Про вшанування пам’яті. Пам’ять українського політика, громадського діяча та публіциста В’ячеслава Чорновола вшанували в Рівному у день його загибелі 25 березня. Віче-реквієм відбулося біля барельєфу Чорновола на однойменній вулиці.

Про тендер. Тендер на закупівлю пасок із білою глазуррю на територіальний центр соціального обслуговування у смт Гоща завершився через систему публічних закупівель Рrozorro. Так, 585 пасок центр придбає за 13 тисяч 308 гривень 75 копійок замість очікуваної вартості в 20 тисяч 475 гривень.

Якщо ви пропустили – читайте також:

24 березня: головні новини Рівного за 60 секунд

23 березня: головні новини Рівного за 60 секунд

22 березня: головні новини Рівного за 60 секунд

21 березня: головні новини Рівного за 60 секунд

20 березня: головні новини Рівного за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд