“Десант краси” з Львівської клініки естетичної медицини Мирослави Новосільської побував у Тучинському геріатричному пансіонаті, що на Рівненщині.

Масажисти, косметологи, візажисти, майстри манікюру та педикюру і перукарі допомогли навести красу 93 мешканцям закладу. Також у пансіонат приїхали зразковий фольклорний ансамбль “Уляночка” Рівненської дитячої музичної школи №2, представники “Ротаракт клубу Рівне” та небайдужі громадяни.

Для стареньких накрили солодкий стіл і першими їх привітав зразковий фольклорний ансамбль “Уляночка”. Артисти закликали весну запальними веснянками та дражнилками. Діти підняли дух та настрій українською піснею і створили доброзичливу та довірливу атмосферу. Після концерту всі бажаючі мали можливість скористатися послугами майстрів індустрії краси.

До слова, для більшості літніх людей, такі процедури проводилися вперше і подарували незабутні емоції та враження. Коридори та деякі кімнати на певний час перетворилися у професійні салони краси. Гості приїхали не з пустими руками: привезли речі, взуття, засоби гігієни, шкарпетки, книги та інші товари.

Тетяна КАРЦЕВА