17-ий сезон Першої модної події цієї весни FASHION TIME відбувся у Рівному. Його для рівнян традиційно організувала компанія ARTmodels.

FASHION TIME – це світський захід, який ось уже сімнадцятий сезон поспіль збирає разом усіх модників та модниць Рівного, відомих рівнян, власників брендових магазинів, кутюр’є, фешн-стилістів та усіх тих, хто цікавиться новинками в індустрії моди. Під час заходу гостям презентували покази авторських і брендових колекцій одягу, взуття та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей сезону весна/літо-2018, а також ексклюзивних речей та одягу від провідних дизайнерів та магазинів міста.

Темою 17-го FASHION TІME була весна. Недарма і його лейтмотивом було обрано цитату з відомої драми-феєрії Лесі Українки «Лісова пісня»: «Весна ще так ніколи не співала…». По-весняному також був прибраний зал та оздоблені фотозони.

З новинками моди нового сезону рівнян познайомили як уже добре відомі у Рівному місцеві дизайнери та гуру української моди, так і дебютанти модних показів.

Так, рівнянам впродовж двох днів продемонстрували понад 20 весняно-літніх колекцій одягу та аксесуарів для жінок, чоловіків і дітей.

Зокрема, у перший день FASHION TIME рівняни побачили колекцію стильного ексклюзивного дитячого одягу від дебютантів модної події, спеціальних гостей з міста Полтави – дизайнерського бренду YouMaSh. У другий же день показів бренд YouMaSh презентував на подіумі ще одну свою колекцію – стильних піжамок для усієї сім’ї.

Також одразу кілька своїх колекцій продемонстрував відомий польський бренд «Coccodrillo», яку просто обожнюють мільйони батьків по всьому світу. Він подарував глядачам справжнє fashion-шоу.

Окрім цього, модні новинки нового сезону представив один з найкращих брендових магазинів Рівного «Колібрі Kids».

А наступного дня на глядачів модної події чекали покази найкращих дорослих колекцій одягу. Так, 17-тий сезон модної події FASHION TIME відкрив показ колекції стильного жіночого одягу від переможниці Конкурсу молодих дизайнерів «1Look» Валентини Вишневської-Нетрусової, яка працює під власним брендом VALENCIA. Минулого сезону вона з успіхом дебютувала на модній події, вперше представивши свою капсульну колекцію, а цього сезону вона презентувала вже власну повноцінну колекцію. До слова, саме Валентина стала автором головної ексклюзивної сукні, яка зображена на афішах заходу. Саме ця сукня і відкрила модний показ, яку на подіумі презентувала вихованка Школи шляхетних дівчат, модель агентства «ARTmodels», офіційне обличчя 17-го сезону FASHION TIME Анастасія Шахрайчук.

Також свою капсульну колекцію представила молода рівненська дизайнерка Анна Павлюк. Вона – переможниця останнього конкурсу «1Look».

Окрім того, свою нову колекцію модних та ексклюзивних прикрас на подіумі презентувала молода дизайнерка Ольга Пашинська.

Знана у Рівному дизайнерка та народна майстриня Зоя Романова у свою чергу продемонструвала поціновувачам всього українського актуальну автентику та стилізований вишиваний одяг.

Свою колекцію жіночого одягу вперше у Рівному під час FASHION TIME презентувала рівненська дизайнерка Міра Царук, яка відома не лише в Рівному, а й за його межами.

Ще одним дебютантом Першої у Рівному модної події FASHION TIME був спільний авторський бренд жіночого одягу під назвою «ТіО» дизайнерів Тетяни Онищук та Оксани Ткачук.

Свою останню колекцію жіночого одягу продемонструвала мережа магазинів «Альтекс», яка вже вдруге бере участь у FASHION TIME як резидент. Цього разу на подіумі вони презентували свій новий проект – бутік брендового жіночого одягу «AL MiaLana».

Свіжу колекцію весільного та вечірнього вбрання для жінок під час 17-го FASHION TIME презентуввала відома у Рівному дизайнерка Анна Челишкіна.

Маестро української моди, винахідник стилю smart couture та незмінний резидент FASHION TIME Андре Тан представив рівненським модницям і модникам одразу три нові весняно-літні колекції – жіночу, чоловічу та жіночу «+size».

Під час 17-го FASHION TIME свою останню колекцію презентувала постійна резидентка показів, відома рівненська дизайнерка Любов Шипукова, яка працює під власним брендом «Love&Beauty». Любов представила рівнянам колекцію одягу family-look для жінок та діток. До слова, у її показі брали участь і відомі рівняни. На подіум як модель вийшла і сама дизайнерка.

Нову капсульну колекцію одягу для дітей та жінок на подіумі презентувала ще одна рівненська дизайнерка, Дипломант ІІ Конкурсу молодих дизайнерів 1Look Юлія Ковальчук, яку вона створила спеціально для відомого польського бренду “by o la la…!”. До слова, багато речей від Юлії Ковальчук було продано одразу з подіуму.

Крім цього, свою нову колекцію представив бренд «Boudoir» від дизайнерки Катерини Гончарук. Її колекція традиційно просякнута ніжністю, жіночністю і стриманою сексуальністю. Ще одну колекцію, але цього разу будуарних сексуальних суконь Катерина Гончарук презентувала вже під час спеціальної фешн-вечірки у нічному клубі «Catarsis», яка відбулася по завершенню модних показів у «Хуторі».

А ще під час FASHION TIME свою нову ніжну, ефектну та спокусливу колекцію нижньої білизни ручної роботи для дому і сну рівнянам презентувала дебютантка модної події дизайнерка Сніжана Кирчук, яка працює під власним брендом «ILLUSION».

Магазин «ВАША ОПТИКА» також на подіумі представив нову весняно-літню колекцію стильних сонячних окулярів для дітей та дорослих від найвідоміших брендів.

Завершилась модна подія FASHION TIME вишуканим показом колекції жіночих суконь під назвою «Пори року» від спеціального гостя FASHION TIME, відомого українського дизайнера з Одеси Руслана Хвастова, який, до слова, створював костюми до фільмів Кіри Муратової та Єви Нейман.

Крім модних показів, на гостей у залі також чекало чимало приємних сюрпризів: подарункові сертифікати, розіграш подарунків та інші приємності. А ще усі відвідувачі змогли побачити дебют-сюрприз – першу постановку Театру моди ARTmodels, в якому взяли участь кращі випускники Школи моделей ARTmodels різних років. Це була справжня fashion-постановка з елементами vogue-дефіле, під час якої моделі продемонстрували ексклюзивну колекцію відомого рівненського бренду Dolloris від місцевої дизайнерки Зінаїди Троянчук, створену спеціально для цього виступу.

До слова, усі дефіле цього разу відбувалися під запальні діджейські сети від MC Gonibez. Також для гостей заходу співали відома співачка Марія Злата та реп-виконавець L’Dar.

Як завжди, майданчик був технічно оснащений фахівцями компанії «VIOLA» та ефектно виглядав завдяки декораторам агенції «L’Amour», флористам квіткової крамнички «Декор Центр» та фахівцям декор-студії «Майстерня мрій». Крім цього, під час заходу усі гості смакували смачним шампанським Fragolino Novellina.

Також в рамках 17-го сезону FASHION TIME вже традиційно пройшло два конкурси. У перший день у Відкритому конкурсі модних луків «Best of Style VIII» аж 70 діток різного віку, їх рідних та батьків змагалися за звання найстильніших у 5 номінаціях: KIDS (4-5 років), CHILDREN (6-10 років), TEEN (11-15 років), Me and Mom (я і мама) та FAMILY (родина). Учасники були не лише з Рівного, а й з інших міст України, зокрема з Полтави та Хмельницького. Відтак, цей конкурс вперше за свою історію вийшов на всеукраїнський рівень. Оцінювало конкурсантів експертне журі: скаут-директор агентства моделей “L-models” Галина Лазаренко (Київ), блогер Ілона Скала (Рівне), директор дитячої Школи моделей “Айдол” Ольга Федорович (Хмельницький), професійний стиліст Наталія Білявська (Рівне), власниця брендового магазину Колібрі Kids Ірина Канавська (Рівне), «Перлина Рівного 2017» Інна Рабченюк (Рівне), керівник дитячої бізнес-школи Rainbow Сергій Коздровський (Рівне), виконавчий директор модельного агентства «Margo Group» Марина Меллін (Полтава), головний редактор журналу «ALSM» Ольга Кирея (Рівне).

У номінації KIDS кращими стали Анастасія Устюгова та Катерина Ситникова. У номінації CHILDREN перемогу здобули Дар’я Казакова, Маргарита Лукашик, Стефанія Крайня та Олександра Сторожук. У номінації TEEN перемогли Роман Демченко та Марта Блажкова. У категорії FAMILY журі обрало кращими сестричок Софію та Іринку Бляшин. А в номінації Me&Mom перемогли Арсен Тихоненко з мамою Олександрою та Софія Батрак з мамою Яною. Усі вони нагороджені Кубком та подарунками від партнерів заходу. Ще 4 конкурсантки удостоїлись спеціальних відзнак: Валерія Мегедь, Валерія Шевчук та Олександра Кучина отримали спецподарунки – прикраси від дизайнера Анастасії Мельник та бренду «Акцент Тренд», а Марія Білоус отримала спецподарунок – безкоштовну зачіску від перукаря-стиліста Наталії Топчій.

А другого дня модної події FASHION TIME пройшов Відкритий конкурс для дизайнерів-початківців «1Look IV», у якому змагалося аж 11 учасників не лише з Рівного, а й з інших куточків України. Кожен з них представив по одному власноруч створеному образу. Їх роботи оцінювало журі, до якого увійшли: скаут-директор агентства моделей “L-models” Галина Лазаренко (Київ), іменитий дизайнер Руслан Хвастов (Одеса), дизайнер та професійний стиліст Любов Шипукова (Рівне), дизайнер Юлія Ковальчук (Рівне), власник мережі брендових магазинів у Рівному дизайнера Андре Тана Сергій Федчак (Рівне) та головний редактор порталу «РівнеМедіа», прес-менеджер 17-го сезону FASHION TIME Марина Назарчук.

Так, перемогу у Конкурсі здобула Анна Карацюпа з Рівного, яка отримала сертифікат на місяць безкоштовного навчання на курсі «Дизайн» у Академії стилю і дизайну Андре Тана. Друге та третє місця відповідно посіли Олексій Стеценко з Києва та Ольга Буксанчук з Рівного. Вони отримали по сертифікату на місяць безкоштовного навчання на курсі «Стиліст» у Академії стилю і дизайну Андре Тана. Ще троє отримали спецвідзнаки – Яна Миронець, Євгенія Савелко та Тетяна Демченко.

Традиційними для FASHION TIME є співпраця не лише з професійними моделями Агентства моделей «ARTmodels», але й з величезною командою майстрів своєї справи, без кого такий захід просто не відбувся б.

– Звичайно, FASHION TIME не можливий без взаємодії команди перукарів, візажистів, адміністраторів-організаторів, резидентів, моделей, які, до слова, проходять ретельну підготовку через низку майстер-класів, а також фотографів, відеооператорів, журналістів, світло- та звукорежисерів, хостес тощо. В нас на бекстейджі цього разу працювало аж майже двісті людей! Якби не було цієї взаємодії, то не було б і самого заходу. Я дякую кожному з нашої команди за їх роботу, – наголошує автор ідеї та режисер Першої у Рівному модної події FASHION TIME, засновник компанії ARTmodels Оксана ІГАС.

– Ми як організатори неймовірно радіємо, що щоразу збільшується кількість рівнян, які з сезону у сезон зацікавлюються нашим заходом, тобто зростає загальний інтерес до нашого Проекту. Так само тішить, що все більше людей починають вірити у власні сили і не бояться брати участь у наших конкурсах. Особливо приємно, коли молоді дизайнери-початківці приходять на нашу подію спочатку учасниками Конкурсу «1Look», а вже у наступних сезонах стають постійними резидентами FASHION TIME. Ми раді, що даємо людям цей поштовх до розвитку та започаткування власної справи. Так народжуються самостійні імена, які кожного сезону радують рівнян новими ексклюзивними виробами не лише на подіумі, а й потім у власних шоу-румах, – зазначила координатор проекту «FASHION TIME» Марія ПАЛИВОДА.