Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» триватиме в Рівному до 30 квітня. Головною метою акції є покращання умов для регулярних масових занять фізичною культурою різних верств населення за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення.

Відповідно, цілі та завдання місячника – упорядкування та облаштування спортивних майданчиків напередодні весняно-літнього сезону шляхом залучення до участі громадськості; стимулювання співпраці органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва та громадських організацій, мешканців жилих мікрорайонів, особливо молоді.

Також місячний має на меті проведення інформаційно-пропагандистської кампанії з метою привернення уваги громадськості, державних та недержавних установ  і організацій, засобів масової інформації щодо питань створення належних умов для щоденних занять населення фізичною культурою; запровадження сучасних стандартів активного дозвілля та створення здорової конкуренції серед місцевих громад щодо забезпечення належних умов для занять масовою фізичною культурою.