Чи варто шукати вихід із лабіринту, якщо лабіринт – це ти сам… Прем’єра шоу-вистави для дорослих – “Аліса” відбулася сьогодні в Рівному. Познайомитися ближче з внутрішнім світом головної героїні – дорослої дівчини, яка не готова прийняти байдужість сірої буденності, прийшов повнісінький зал чимало поціновувачів творчості мистецького об‘єднання “Едельвейс”. Як це було – у нашому репортажі.

Головна героїня вистави Аліса привела всіх присутніх у Світ ЇЇ Фантазій.

“Завтра ніколи не буває сьогодні! Хіба можна прокинутися вранці і сказати: “Ну ось, зараз нарешті завтра?”, – нагадали глядачам устами відомих рівнян герої відомої книги “Аліси в країні чудес” Льюїса Керролла.

Глибокі життєві історії героїв неочікувано вплелися у нереальний світ пригод. І лише Аліса знала, як знайти Гармонію і примирити внутрішній фантазійний світ і реальність.

Допомагали у цьому головній героїні відомі рівняни, які долучилися до цьогорічного танцювального буму.

Так, серед персонажів вистави можна було побачити журналістів, депутатів, чиновників і громадських активістів, музикантів, викладачів, бізнесменів. Цього вечора вони перевтілилися і постали перед глядачами в незвичному амплуа.

Об’єднала вистава для дорослих 120 рівнян, які впродовж майже двох годин нагадували присутнім у залі МПК “Текстильник”, що поринути у світ див ніколи не пізно, адже завжди є вхід…

Герої викладалися “на повну”, а сцени з діалогами гармонійно доповнювали танцювальні номери, які не залишали байдужими глядачів, та пісня у виконанні співака Миколи Бобрика.

До речі, цього вечора він продемонстрував прихильникам не лише вокальні здібності, а й постав у новому амплуа, зібравши у виставі.

Мало хто знаходить вихід, деякі не бачать його, навіть якщо знайдуть, а багато хто навіть не шукають“, – словами з відомої книги звернулися до присутніх у залі персонажі вистави.

Проводжали героїв шоу-вистави для дорослих бурхливими оплесками та словами вітань.

Нагадаємо, “Аліса” – це сучасна авторська хореографічно-поетична фантазія на тему відомої історії, з використанням відео-арту. Так, сьогодні народний ансамбль сучасного танцю “Сузір’я Едельвейс” та відомі рівняни в унікальних образах занурили глядачів у незабутній світ сновидінь та фантазій…

Вікторія РИЧКО