Напередодні виборів до Олександріївської ОТГ Рівненського району розпочалися політичні “розбірки” між кандидатами. Так, вже завтра, 29 квітня, в ОТГ мають обирати селищного голову та депутатів. І якщо сам передвиборчий процес проходив відносно спокійно, то нині за виборні посади між кандидатами розгорнулися “політичні війни” за принципом “ціль виправдовує засоби”.

Так, з’явилася інформація про те, що одного з кандидатів на посаду селищного голови Миколу Шустова зняли з виборів. Відповідне рішення прийняв Рівненський районний суд за позовом одного з кандидатів. Як стало відомо порталу “КРАПКА” це рішення кандидат буде оскаржувати.

Також в Олександрійській ОТГ намагалися вчинити злочин проти виборчих прав громадян та кандидата Тетяни Михасюк. Зокрема, за інформацією партії, від якої балотується жінка, 28 квітня напередодні перших виборів до Олександрійської об’єднаної територіяльної громади представників засобів масової інформації увів у оману один із кандидатів на посаду голови громади. Останній повідомив, що Тетяні Михасюк за рішенням суду було скасовано реєстрацію у кандидати на посаду голови Олександрійської ОТГ.

За словам місцевих мешканців, та сама особа здійснє SMS-розсилку та поширення повідомлень за допомогою соціальних мереж і додатків з власного номера телефону, де повідомляє про те, що Тетяна Михасюк не братиме участі у виборчому процесі, оскільки її реєстрація скасована у судовому порядку, намагається здійснювати вплив на членів дільничих виборчих комісій, вимагаючи від них поставити відмітку «Вибув» у виборчому бюлетені, навпроти прізвища кандидата №3 – Тетяни Михасюк. Як повідомляють у ВО “Свобода”,  ця інформація неправдива. Наразі ж пані Михасюк звернулася із заявою про вчинення злочину до правоохоронних органів, а на місці працює слідчо-оперативна група поліції.