28-річному жителю Рівненщини, який вчинив ряд шахрайств відносно жителів обласного центру, повідомили про підозру. Тепер за скоєне йому загрожує до трьох років за ґратами.

Нагадаємо, на стаціонарний телефон 60-річної місцевої жительки 20 лютого зателефонував чоловік та представився її племінником. Він повідомив, що стоїть у черзі за виготовленням документів і йому потрібно 2500 гривень, аби оплатити послугу в касі.

Згодом до помешкання пенсіонерки прийшов молодик, який і забрав кошти.

У такий самий спосіб упродовж наступного місяця він ошукав ще двох жителів обласного центру. Від 80-річної пенсіонерки він отримав 1500 гривень, а 54-річного рівнянина – 1000 гривень.

У результаті проведених заходів працівники кримінальної поліції Рівненського відділу поліції встановили, що до злочину причетний 28-річний місцевий житель, раніше судимий за майнові злочини.

Слідчий повідомив йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України. Правоохоронці продовжують перевіряти чоловіка на причетність до інших аналогічних злочинів.