Протягом січня-березня 2018 року фахівці Державної податкової інспекції у м.Рівному надали рівнянам  майже десять тисяч  адміністративних послуг, порівняно з аналогічним періодом минулого року кількість наданих послуг збільшилася більше як на тисячу.

Податківці звертають увагу жителів міста, що в приміщенні ДПІ (3 поверх, каб.319, тел. 69-26-27) працівники сектору реєстрації користувачів Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД ДФС у Рівненській області  надають послуги з безкоштовної видачі посилених сертифікатів відкритих ключів електронного цифрового підпису для юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадян. У поточному році працівниками підрозділу вже згенеровано більше трьох тисяч відкритих ключів електронного цифрового підпису для платників податків Рівного.

Така послуга досить затребувана під час кампанії декларування доходів громадян та електронного декларування доходів державних службовців, адже у декларантів часто виникає необхідність отримання відомостей про отримані ними протягом звітного року доходи. Отримати такі відомості, маючи «електронний» ключ, можна в електронному вигляді не виходячи з оселі. Для цього достатньо скористатись послугами сервісу «Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді», що функціонує на офіційному веб-порталі ДФС  в «Електронному кабінеті платника».