На Рівненщині завершено досудове розслідування стосовно правоохоронця, який вчинив смертельну ДТП та залишив місце події (ознаки кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 286, ч. 1 ст. 135 КК України).

Органом досудового розслідування здобуто беззаперечні докази того, що у січні 2018 року в м. Березне 19-річний курсант Національної академії внутрішніх справ, керуючи автомобілем «Opel Movano» у стані алкогольного сп’яніння, порушив Правила дорожнього руху та вчинив наїзд на 46-річну жінку-велосипедиста. Після вчинення дорожньо-транспортної пригоди водій залишив потерпілу, яка перебувала в небезпечному для життя стані, без допомоги та зник з місця аварії. Від отриманих травм жінка померла у кареті швидкої допомоги, яка прибула за викликом очевидців дорожньо-транспортної пригоди.

Нині досудове розслідування у кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт стосовно правоохоронця прокуратурою Рівненської області скеровано до суду для розгляду по суті. За вчинення вказаних кримінальних правопорушень обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.