У Рівному відзначили день вишиванки. На Рівненщині лікаря затримали на хабарі. “Дубноводоканал” надав безкоштовно послуг, які обійшлися збитками більше ніж на мільйон, – з новинами, які не зaлишилися поза увагою та обговорювали 17 травня, прoпoнуємо ознaйомитися в огляді дня за 60 ceкyнд.

Про вишиванку. День вишиванки відзначили в Рівному тематичним флешмобом, “вишитою” сесією і святковою ходою. Як це було – у наших новинах.

Про хабарЛікаря-офтальмолога однієї із центральних районних лікарень викрили на Рівненщині під час одержання 5800 гривень неправомірної вигоди. У таку суму лікар оцінив свої послуги за сприяння в оформленні документів про надання жителю району групи інвалідності. Правоохоронці викрили працівника закладу охорони здоров’я у його ж кабінеті під час отримання другої частини неправомірної вигоди.

Про збиткиБезоплатно надані Дубенським водоканалом послуги обійшлися збитками більше ніж на мільйон гривень. Так, управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області проведено ревізію фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Дубноводоканал» за період з 1.01.2015 по 31.12.2017. У результаті виявлено порушень на загальну суму  5388,3 тисяч гривень.

Якщо ви пропустили – читайте також:

16 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

15 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

14 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

13 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

12 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

11 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд