Проект «Top Woman Rivne 2018» презентують у Рівному 18 травня. Початок заходу о о 20 годині у нічний клуб «Catarsis».

«TOP WOMAN RIVNE 2018» – це проект для успішних , соціально активних, талановитих і красивих жінок віком від 25 років, який має на меті продемонструвати, що у Рівному є багато успішних жінок у різних сферах, та привернути увагу до їх діяльності. Відтак, основна місія проекту — нести в світ справжню красу і успішність жінки, яка відбулася як дружина і реалізувала себе як бізнес-вумен, що стане поштовхом до самореалізації і інших жінок.

Мета проекту:

* відкрити нові імена, познайомити рівнян із успішними жінками Рівного;
* підтримати жінок, які тільки починають свій шлях до успіху, дати їм поштовх для подальшої реалізації їх творчих задумів;
* надати можливість творчим і активним жінкам продемонструвати свої таланти та отримати визнання;
* створити майданчик для якісної взаємодії фахівців різних сфер.

Проект спрямований на те, щоб знайти і розповісти світу про рівнянок, які успішно поєднують гармонійні сімейні стосунки з блискучою кар’єрою, які цінують креативне дозвілля та прагнуть до розвитку та самовдосконалення. Відтак, захід буде не лише яскравим, цікавим та модним захід, а й стане потужним майданчиком для синергії та взаємопідтримки представниць різних галузей діяльності, що покладе початок створенню у Рівному потужного жіночого осередку.

Сьогодні під час вечірки присутні дізнаються усі деталі проекту, а також познайомитеся з партнерами, які працюватимуть з учасницями впродовж усього проекту.