Його створювали три роки, у нього повірили тисячі рівнян, за нього вболівали і тепер від нього залишилася лише назва. Мова йде про футбольний клуб “Верес”, який три роки тому в Рівному охрестили народним. Згодом він став “приватним”. Тепер із рівненського перетворився на львівський. А замість того, щоб розчаровуватися нині в Рівному пропонують створити новий “Верес”, який офіційно перебуватиме у власності громади міста. Чому в Рівне повернулася лише назва, а команда залишилася у Львові та чи відродять “народний Верес” у нашому місті – читайте далі. 

Рівненський “Верес” за три роки після свого відродження дійшов до Прем’єр ліги. За команду вболівали тисячі рівнян, які разом спостерігали за перемогами та кроками клубу до цього. Втім, через необхідність реконструкції стадіону “Авангард” і відсутність бази для проведення тренувань минулого року рівненський “Верес” фактично переїхав у Львів. Тоді ходили чутки, що команда там і залишиться. Щоправда, керівництво клубу запевняло, що після реконструкції стадіону “Верес” повернеться у Рівне в тому ж складі. Передбачалося, що вимушений переїзд затягнеться приблизно на 2 роки і “Верес” повернеться у Рівне вже з участю у Єврокубках. Та в Рівне збирається повертатися назва клубу ще до початку робіт із реконструкції стадіону. Так, днями з’явилася заява президента ТОВ  “Футбольний клуб “Верес-Рівне”, львів’янина Богдана Копитка до вболівальників, у якій він бажає рівнянам, грубо кажучи, “створювати нову славну історію “Вереса”.

Тобто, за неофіційною інформацією, у наступному сезоні “Верес-Рівне” гратиме в Другій, а не в Прем`єр-лізі. Натомість у Прем’єр-лізі гратиме ФК “Львів”

Тим часом рівненські вболівальники обурюються такому кроку. Мовляв, замість народного клубу вийшов “народний облом”.

Ахаха…От вам і історії про те, що "Верес" це народний клуб…Він ніколи ним і не був…Ця ідея була просто піар…

Опубліковано Анатолієм Бондарчуком 21 травня 2018 р.

І від себе напишу кілька слів про "Верес"…Я зовсім не шкодую, що в 2015 році сплатив 100 грн. для відродження клубу….

Опубліковано Sviatoslav Dubov 21 травня 2018 р.

У свою чергу депутат Рівненської міськради Святослав Євтушенко пропонує замість обурення створити справді народний клуб – комунальний заклад “Футбольний клуб “Верес-Рівне”.

А чому б не створити справді "народний" футбольний клуб "Верес-Рівне"? Ми маємо почати будівництво стадіону "Авангард",…

Опубліковано Святославом Євтушенком 22 травня 2018 р.