У Рівному священики і депутати грали в футбол задля порятунку життя двох людей. На Рівненщині взяли під варту трьох одеситів. Минулої доби в ДТП загинуло двоє людей, – з новинами, які не зaлишилися поза увагою та обговорювали 28 травня, прoпoнуємо ознaйомитися в огляді дня за 60 ceкyнд.

Про благодійний матч. 100 тисяч гривень зібрали у Рівному під час благодійного матчу, який проходив 28 травня на стадіоні “Авангард”. На полі зійшлися команди священиків Рівненської єпархії УПЦ КП і депутатів міської ради. Грали рівняни, аби допомогти зібрати кошти на лікування трирічному Миколці Кирилюку, у якого вроджена вада розвитку центральної нервової системи, та онкохворій вдові учасника АТО Вікторії Лебедь. У результаті перемогу з рахунком 4:2 здобули міські обранці. Як це було – у нашому репортажі.

Про затримання. Троє мешканців Одеської області намагалися заволодіти грошимп зі сховища банкомату, який розташований у Мирогощанському аграрному коледжі Дубенського району. Чоловіки завчасно підготувались, оскільки придбали болгарку, диски до неї, металевий лом, рукавички та ліхтарик, приїхали до навчального закладу автомобілем з номерними знаками, зареєстрованими за кордоном.

Про ДТП. У ніч на 28 трaвня у Гощaнському та Бeрезнівському рaйонах Рівненщини стaлися ДТП, у яких зaгинуло дві людини.

Якщо ви пропустили – читайте також:

27 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

26 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

25 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

24 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

23 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

22 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

21 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

20 травня: головні новини Рівного за 60 секунд

Попередні новини – читайте у рубриці Головні новини за 60 секунд