Танці, емоції і жага перемог – все це чекає на рівнян під час Всеукраїнського турніру зі спортивно-бальних танців «Крок до зірок». Відбудеться захід 3 червня у дитячій юнацький спортивній школі № 4.

Як розповіла організатор Всеукраїнського турніру зі спортивно-бальних танців “Крок до зірок” Віталія Алексєєва, всього на турнірі буде більше 11 незалежних суддів. Крім європейців – це судді з Харкова, Києва, Одеси тощо.

– Для участі в цьогорічному проекті вже зареєструвалися майже 200 учасників і ще триває реєстрація усіх охочих взяти участь у змаганнях. Наприклад, торік в турнірі «Крок до зірок» взяли участь близько 700 танцювальних пар. Очікуємо, що цьогоріч ця цифра буде ще вищою, – підкреслила Віталія Алексєєва.

Вже третій рік поспіль підтримує турнір і депутат Рівненської міськради Олег Карпяк. Розповідає, що захід із кожним роком набуває все більшої популярності.

– Приємно, що в нас така талановита молодь і що є турніри, які допомогають дітям спробувати свої сили та проявити себе. Тому я із задоволенням долучився до підтримки турніру. Цьогоріч впевнений на рівнян чекає справжнє свято танцю та краси, – додав він.

Справді подивитися буде на що. Адже цьогоріч захід відвідають не лише учасники з усіх міст України – продемонструвати свої хореографічні навики та вміння зголосилися навіть танцівники з Польщі. А самі змагання очолюватимуть європейські судді з Німеччини, Білорусії, Польщі та Англії.

А на учасників і переможців свята танців і краси чекають подарунки та відзнаки.