Яскраві та запальні танці виконували в Рівному під час Всеукраїнського турніру зі спортивно-бальних танців «Крок до зірок». Цьогоріч на паркеті виступило 955 пар із різних міст України та Польщі. Як це було — у нашому репортажі.

Конкурс із кожним роком б’є рекорди, переконують організатори.

–Цьогоріч до нас вперше завітали танцюристи з Польщі. Всього на паркет вийшли 955 пар. Найменшим учасникам було лише 3 роки, найстаршим – 45, – розповідає організатор турніру Віталія Алєксєєва.

А також додає, що самі змагання очолювали європейські судді з Німеччини, Білорусії, Польщі та Англії. Також спостерігали за учасниками й судді з низки міст України.

У свою чергу танцівники подарували присутнім справжнє свято позитиву, пристрасті, краси, грації і танцю.

За словами депутата Рівненської міськради Олега Карпяка, турнір “Крок до зірок” він підтримує вже третій рік поспіль.

– Приємно, що в нас така талановита молодь і є турніри, які допомагають дітям спробувати свої сили та проявити себе. Тому я із задоволенням долучаюся до підтримки цих змагань, адже вважаю, що спорт, танці та всі позитивні види проведення дозвілля наших дітей потрібно всіляко заохочувати та розвивати. Так, цьогорічний турнір “Крок до зірок” це ще раз довів. Адже дивлячись на танцюристів розумієш, що ці люди самі отримують задоволення від того, що роблять і дарують позитив тим, хто спостерігає за цим процесом, – вважає Олег Карпяк.

Тим часом депутат облради Олексій Бучинський додав, що отримав неймовірні емоції від виступів і висловив захоплення людьми, які присвячують своє життя танцю.

– Надзвичайно приємно вкотре зустрічатися у цій залі та спостерігати за талановитими людьми, які виходять на паркет. Це заслуга, як самих танцюристів, так і їх батьків, які доклали зусиль, аби їх діти досягнули таких висот. На мою думку, такі заходи надзвичайно важливо підтримувати, адже танці – це позитив, який виховує в людині не лише фізичні, спортивні вміння, а й естетичні якості. Тому важливо, щоб діти мали можливість займатися танцями та демонструвати свої таланти, – каже Олексій Бучинський.